Станимир Михов

Хранителен режим и тренировъчна програма, изготвени специално за теб.
С включени постоянни консултации от професионалист, неограничени корекции по режимите при нужда и следене на постигнатите резултати

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Казвам се Станимир Михов.
Занимавам се с фитнес и спортно хранене над 5 години, а още 4 години съм тренирал без ясна цел с проби и грешки, докато разбера какво точно би работило за мен и как мога да го приложа в храненето и тренировките си.

Имам сертификат за инструктор по фитнес и фитнес-културизъм от Национална Спортна Академия, както и скромен състезателен опит.Научете повече за мен

( тук ще научите повече и за изготвянето на Вашият персонален режим )

Персонален Тренировъчен режим

Персонално изработен тренировъчен режим - включва описание на всяко упражнение, клип към 1 или 2 варианта с правилното изпълнение, най-подходящи брой: серии, повторения, почивка между сериите, темпо за изпълнение на повторенията, за коя мускулна група работи и допълнителни бележки за постигане на най-бързи резултати, както и кардио режим.

Ако се чувствате дискомфортно с определено упражнение се заменя с аналогично.

При желание тренировките може да са изцяло съобразени само за домашни условия.

Следене на резултати

Ежеседмично проследяване на резултати чрез попълване на някои основни мерки, а именно: килограми, талия, ханш. Това проследяване позволява максимално бързо и коректно да се правят промени по режимите при постигнат резултат или липса на такъв.

24/7 - поддръжка от моя страна за всякакви въпроси, които бихте имали. Гарантиран отговор не по-късно от 48 часа, но най-често в рамките на час. Може да получите отговор на всичко, което Ви интересува относно тренировки, хранене, суплементи и други.

Персонален Хранителен режим

Персонално изработен хранителен режим, включващ най-необходими покупки, разнообразни варианта на всяко хранене, базирани на предварително попълен въпросник, в който уточнявате предпочитани храни и такива които искате да се избягват на всяка цена.

Суплементарен план (хранителни добавки), ако имате желание да използвате такива.

"Skype" Консултация

Скайп консултации за всяка седмица от режимите (общо 12), за да дискутираме всичко наведнъж и да направим нужните промени по режимите, ако такива са необходими на базата на данните, които ми предоставяте и това как се чувствате.


Всички режими са базирани на предварителна констулация с мен и на Вашите отговори по въпросник, които попълвате , някои от тях са: Тренировъчен опит, били ли сте на диета досега и какви са били резултатите, имате ли някакви алергии или контузии, колко често на ден се храните, можете ли да си готвите вкъщи или не, колко пъти в седмицата имате възможност да отделите за фитнес и други.

Ето какво предлагам


Тренировъчна програма

70/ лв.
  • Хранителен режим
  • Тренировъчна програма
  • Суплементация
  • Следене на резултати и отговори на въпроси постоянна поддръжка
  • Консултации
  • Промени по тренировъчна програма в рамките на 12 седмици

70/ лв.

КУПИ СЕГА

Консултация

30/ лв.
  • 30 минутна консултация
  • съпътсващ имейл с подробна информация върху дискутираните теми

30/ лв.

КУПИ СЕГА

В случай, че имате притеснения дали ще се справяте с тренировките или хранителния режим - Може да поискате неограничен брой промени без допълнително заплащане в рамките на 12 седмици"


ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

Ако не постигнете резултати с комплексната ми програма, следвайки моите инструкции в рамките на 12 седмици, получавате парите си обратно!

Все още не сте убедени дали правите правилния избор или не можете да решите коя програма е най-подходяща за Вас?

Всичко Ви звучи добре, но вече сте изпробвали различни инструктори и резултатът е бил далеч от това, което търсите? Ако все още се чудите дали аз съм правилният Ви избор и какви точно биха били стъпките към постигане на Вашата фитнес цел , ако имате нужда от мотивация или вдъхване на увереност, че наистина Вашата цел ще бъде реалност до няколко седмици, то се запишете с E-mail и ще се свържа с Вас за 20 минутна безплатна консултация, в която да обсъдим всичко!

   

Безплатната консуталция не Ви обвързва по никакъв начин с покупка!

За хора, които искат да направят повече за себе си.
Да постигнат по-бързо целите си и да се наслаждават свободно на това което обичат.
Подходяща е за хора, които нямат никакъв опит с хранителен режим, диета или тренировъчна програма, тъй като услугата е комплексна – предлага детайлна информация с указания и постоянни консултации при въпроси или неясноти.
Подходяща е и за хора, които са прекалено заети, тъй като тренировките може да се изпълняват в домашни условия или във фитнес зала, а храненията да са съобразени с графика ви.
За спортуващи, които вече са опитали да постигнат целите си сами и не са успели, поради липса на надеждна информация и правилни насоки или мотивация.
Хора, изпробвали услугите на друг фитнес треньор, който не е обърнал нужното внимание, за да се гарантира постигане на видими резултати.
За тези, които не знаят как да започнат с фитнес тренировки (вкъщи или фитнес) и по-здравословно хранене, но имат желание.
Въпреки че е строго индивидуално, най-често клиенти споделят, че чувстват повече енергия и тонус, намален апетит и по-малка нужда от сладки храни още първите няколко дни.
За първата седмица може да се очаква понижаване в теглото с 2-3 килограма, а до 3 седмици започват да споделят, че вече могат да носят дрехи, които никога не са мислели, че ще облекат отново.
Общите килограми, които може да загубите в рамките на програмата са между 9 и 12, като стойностите варират според пол, опит с тренировки и диети, моментна форма и др.
Гаранция за услугата, която предлагам, са многобройните положителни отзиви на моите клиенти и техните резултати.
Винаги подхождам с професионализъм към изготвянето на хранителните режими и тренировъчните програми, както и след това в постоянната поддръжка, консултациите и съвместната работа.
Ако в процеса на работа се установи, че хранителният режим или тренировъчната програма не работят по желания начин, бързо се взимат необходимите мерки като се извършват промени, за да отговорят на всички изисквания и да гарантират, че се движим в правилна посока.
Хранителният режим и тренировъчната програма са напълно персонализирани.
Те се създават на базата на предварително попълнен въпросник, а след това при необходимост се провежда и безплатна консултация, ако има нужда да се уточнят детайли.
Хранителният режим задължително е съобразен с индивидуални нужди и предпочитания.

Такива са:
Хранителен режим за жени и мъже без абсолютно никакъв опит;
Хранителен режим за вегани и вегетарианци;
Хранителен режим за отслабване;
Хранителен режим за мускулна маса – покачване;
Хранителен режим за изгаряне на мазнини и запазване на максимално количество мускулна маса.
Алергии към определени храни;
Желание да се наблегне на консумацията на протеини, въглехидрати или мазнини, за постигане на определени цели.Същото важи и за тренировъчната програма.

Специфични нужди са:
Предишни или настоящи травми и контузии;
Невъзможност за изпълнение на упражнения заради наднормено тегло или слаба мускулатура (заменят се с аналогични, но по-лесни);
Никакъв опит с тренировки във фитнес или с такива в домашни условия;
Имам клиенти, които работят от сутрин до вечер, а след това намират време за тренировки и да направят храненията си, както и да сготвят за следващия ден.
Други предпочитат да комбинират хранения навън с готвене вкъщи.
Също така, майки с деца, които работят и спортуват, успяват да се справят с хранителния режим и с тренировки вкъщи без големи затруднения и да постигнат страхотни резултати.
Ако вече следвате тренировъчна програма, може да се възползвате само от хранителен режим и проследяване на резултати.
Така ще си гарантирате, че захранвате тренировките си с необходимото, за да постигате желаните резултати, без да губите излишно време и усилия в грешна посока
Определено!
Може да следвате хранителния режим дори с малък бюджет.
Има много възможности на пазара, които предлагат храни на достпъни цени.
Друга опция, която препоръчвам е най-консумираните храни да се закупят на едро.
По този начин здравословното хранене и готвене излизат много по-евтино от храненето навън, но в същото време ще постигате резултатите си.
Не се заблуждавайте от хора, които твърдят, че здравословното хранене задължително трябва да е и скъпо.
Алкохолът може сериозно да попречи за постигане на резултати, но има начини, които да редуцират вредното му влияние.
Най-големият проблем идва от захарта и инсулиновата реакция, която предизвиква, затова силно се препоръчва да се ограничава до минимум.
Наясно съм, че алкохолът е част от живота на много и не препоръчвам пълно лишение.
Ако консумацията му е на пълен стомах след пълноценно и здравословно хранене, ще се забави усвояването на захарта и така организма ще може да регулира по-лесно инсулинувата реакция.
Друго, което препоръчвам е да се избира чист и качествен алкохол, а не коктейли и примеси с допълнително добавена захар.
Стоя твърдо зад услугата, която предлагам.
Ще направя всичко по силите си, за да се уверя, че сте доволни от режимите и се работи ефективно, за да постигнем заедно предварително заложените цели.
При възникнали въпроси може да се свързвате с мен. Отговарям на съобщения в рамките на 24 часа.